Ny vecka

Dagens inlägg: John blir nästan hängd, Fabian bränner sig i nacken, Frida och Emma skolkar från lektioner och Tomas Gustavsson i svärdkamp.

På måndagen hade spelarna Niklas i arrangering. De jobbade med dimackord och kadenser m.m. Denna gång hade ovanligt många spelat igeom läxan, men trots detta blev John nästan hängd på tavlan. Niklas hänger nämligen den som är olydig (hmm...) Detta upprör John mycket och vi vet inte riktigt om han förstår att detta bara är på skämt. Så ta det lugnt John.
Dansarna spenderade dagen mestadels i soffan i danssalen då de lyssnade på Håkan Frykmos kloka ord om kroppen. Det var sågtande muskler hit och skallbaser dit. En mycket lärorik lektion så nu vet vi hur vår kropp fungerar och är uppbyggd. Emma var tyvärr sjuk och var duktig nog att vila istället.

Efter måndag kommer tisdag och då roade sig dansarna med Ingrid. De lekte och pratade om dagis. Återkommer till mer lek senare...
Spelarna hade Sonia på förmiddagen och kollade på en oerhört fräsig film om Eric Sahlström. Och med fina tilläggande kommentarer av Sonia kunde dansarna väl höra att spelarna roade sig.
P3 lyssnade vi inte på idag, men på eftermiddagen förenades dans och spelklassen i ett hav av fantastiska lekar. 
Även här var John lite utsatt då han i den våldsamma leken Tåkull helt plötsligt tappade en tånagel. Även SolAnn har traumatiska minnen från denna hemska lek.
David vann över alla (förutom Fabian) i benkrok och ankan lyckades ta sig upp fast hon hade sitt eget ben i ett rep på ryggen. 
Efter eftermiddagsfikat gick Frida från lektionen på grund av dum förkylning. 

På kvällen var vi flera stycken som kollade på Mästarnas Mästare och höll tummarna för att Patrik Sjöberg skulle åka ut i nattduellen mot Tomas Gustavsson, men tyvärr gick inte det. På grund av Sjöbergs längd vann han och det gillar vi inte. 

På kvällen hade Fabian ont i nacken efter den ödesdigra benkroken och beslutade därför att smörja på lite liniment. Det visade sig att det brände mer än det gjorde ont från början. Dålig skit.

Onsdagen kom hit till Tobo med stormsteg och så också Ditte. Spelarna hade henne före lunch och fick (överraskande nog) mycket läxor. Men de håller modet uppe och Catarina och Anna lyckades hålla i en eminent uppvärming som innehåll både apor och fingerklapp. Under lektionen fick spelarna även lära sig att i ett CSI avsnitt blev en kille på ett konvent mördad med Alfapet brickor i halsen. Detta visste redan Karin då hon vittnat det med egna ögon.
Dansarna hade idag Andreas och hade dessutom turen att få ha levande musik i form av Patrik Andersson. Han trollband dansarna med sin fiol och hardingfela. Kul dans och improvisation.
Efter lunch var vi både klasserna tillsammans och jobbade med 16-dels polskor. Gick på puls (suprice) och hade det trevligt.

Kram från oss // Frida och Fabian :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0