Onsdag 20 jan

Idag har inget av intresse hänt. Viktor hackar röd paprika och Ingela syr ihop sitt täcke.

Dagens Citat: "Det är väl olagligt att köra bakom ratten?" /John

Stefan och John visade Olov en intressant artikel ur Illustrerad Vetenskap (aka Hänt Extra) om läderinlindade machomän som bränner häxor och äter vildsvinskött direkt från benen. Olov kommenterar artikeln med "Ja det var gott att äta kött direkt från benen".

David och Camilla som aldrig kommer överens har börjat träna judo... Vi andra hoppas och ber till gud att de inte slår ihjäl varandra.

Dansklassen har haft en jättebra dag och dansat slängpolska hela dagen! anka som alltid har mest kläder på sig jämt klädde faktiskt av sig till linne.

Varför hade Sara och Stefan stängt in sig på sitt rum i över två timmar lagom tills maten var klar? Sara bortförklarar sig med att dom "bara" har sovit. Vilket anka tror på eftersom Sara såg ut som hon gjorde.

Vars har Karin tagit vägen? Ingen har sett henne sedan hon gav sig ut på sin dagliga skidtur men skidorna har kommit tillbaka. Anders undrar varför Karin inte körde om honom under de tre varv de tog i spåret. Är Karin deprimerad över det faktum att hon inte lyckades varva Anders som endast har tränat kondition 3 timmar det senaste året? Många frågor men inga svar.

Snart ska vi spela spel.

Slutligen undrar Sara varför vi inte har fått någon hyra... Menar hon ohyra?!?

/Anders och anka

Kommentarer
Postat av: Camilla

Haha, underbart att ni ser till att skriva även när jag inte är här, det här kommer bli perfekt =D

2010-01-21 @ 16:46:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0