Onsdag 27/1

Misstankarna om vad John gör på nätterna är många då han åter somnade på lektionen idag, den här gången somnade han just som Ditte berättade att spelarna skulle dela upp sig och några skulle spela komp och några melodi, John vaknade dock just när vi skulle till och börja och spelade fint melodin, synd bara att han skulle spela kompet...

Idag har spelarna och dansarna haft lektion tillsammans på eftermiddagen, det stod visserligen dans på bådas scheman men spelarna var mest där för att dansarna skulle kunna titta och ta på dom.

Camilla och Sol-Ann dansade dock tutt-schottis, fint sväng var det också!

På kvällen runt 20.00 blev det tyst och lugnt i Annexet, Lasse och Emma tittade på Simpsons och många försvann ut till Stora Huset. När Emma och Lasse skulle gå och dansa blev de påhoppade av ca 15 glatt sjungande ESI:are, Lasse hade ju nämligen gått och fyllt år vilket tvunget skulle firas, oavsett vad han tyckte. Många födelsedagssånger blev det. Därpå följde tårta, champagne och oboy, bra kombo tyckte Camilla.

När alla började känna sig lagon tjocka och glada drog Viskleken igång och japanska blev tyska och en mening blev ett ord, snacka om förkortning och förenkling!

Sen som så ofta när det är fest drog resten av lekarna igång, tillsammans med mycket sång och skrål, med super hits som Imse Vimse spindel och Var är tummen.

Tillslut lärde Frida ut en lek där man vinner om man är snabb och har tåliga händer, många gav upp pga smärta i extremiteter.
Efter allt detta festande var de flesta slut och gick och la sig, det ska jag också göra!

Over and out!
Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0